Indretning og lokaler

Indretning af inde & ude arealerne

 

Vi synes at Taastrupvang har gode inden – & udendørs arealer. Huset både ude & inde byder på massere muligheder for stille leg, vild leg, muligheder for at lege sammen med andre eller alene, uden altid at blive direkte overvågen af en voksen.

Indendørs er der mulighed for fordybelse & lukkede døre & udendørs er der mulighed for store motoriske udfordringer.

 

Huset indvendigt består af

  • 3 børnestuer, hvor hver stue indeholder 2 børnerum (stort & lille).
  • Der er badeværelser på alle 3 stuer, hvor der i de 2 vuggestuer er 2 små toiletter & et hæve/sænke puslebord m.vask, en voksenvask & en børnevask. Det samme gælder børnehaven, her er der bare intet puslebord, men 1 voksen toiletter & 2må, her er der også skillevægge mellem toiletterne.
  • En liggehal til krybber, barnevogne og klapvogne.
  • Personalestue, kontor, vaskerum, p.toilet & garderobe, dynerum, køkkendepot & indgangsparti.
  • Et depot til alle materialer.
  • Vi har et godt køkken hvor der både er en voksen & en børneafdeling, her kan børnene være med til at forberede maden.
  • Vi har et stort fællesrum som går gennem hele huset. Her står et langbord som bliver brugt dagligt både til spisning & pædagogiske aktiviteter. Det er også i fællesrummet at alle børnene har deres garderober.

Udendørs arealer i Taastrupvang

Vi synes jo at vi har byens bedste beliggenhed – vi har direkte udsigt ned til Selsmosen, som har et rigt fugleliv. Vi har direkte adgang til Taastrupsgårds kæmpe grønne arealer & fodboldbaner, vi er omringet af en kastanje allé & gennem hele boligområdet i Taastrupgård, er der gode forskellige legepladser.

 

Vi har en pragtfuld stor legeplads fyldt af træer & buske – vi har deriblandt et pæretræ & hasselnøddetræer. Vi har en kørebane træerne & den store beplantning gør at der er gode gemmesteder for børnenes leg.

 

Vi har en stor bålhytte, en god sandkasse, gyngestativ, koldbøttestativ, 2 store legehuse & 1 klatrestativ med rutchebane.

 

Vi har 2 legetøjsskure, gode skyggepladser, en lille boldbane & en vandkanal bygget af en masse store natursten/marksten som giver gode legemuligheder.

 Anna & Cynthia leger med efterårsbladene på legepladsen