Eksempel på ugentlig madplan.

Mandag

Formiddag - frugt & mælk/vand.

Frokost - Hjemmelavet tomatsuppe m. suppehorn & rugbrødshapser.

Eftermiddag - Rugbrød med makrel & agurkeskiver.

 

Tirsdag

Formiddag - Frugt & mælk/vand.

Frokost - Rugbrød med pålæg.

(sildepostej, æg & tomat, kalkunfrikadelle, æble & rosin, cherrytomater, agurk og gulerodsstænger).

Eftermiddag - Hjemmebagte spelt brød m. økologisk smørost.

 

Onsdag

Formiddag - Frugt & mælk/vand.

Frokost - Fiskefrikadeller m. kogte kartofler, brocoli, blomkål og kold remouladesauce.

Eftermiddag - Gnavedag - ostestænger, fuldkornsskorper, agurk & gulerodsstænger.

 

Torsdag

Formiddag - Frugt & mælk/vand.

Frokost - Lasagne med råkost.

Eftermiddag - Yougurt neutral m. tilbehør.

 

Fredag

Formiddag - Frugt & mælk/vand.

Frokost - Rugbrød med pålæg.

(lun leverpostej m. agurksalat, skæreost, fignepålæg, tunsalat, peberfrugt, radiser, agurk). 

Eftermiddag - Husets frugt og grønt rester med evt. brød.